Væglampe Indbygningsspot LED Indbygningsspot LED lys Udvendig Lys

 

Designer Lamper

Indkøbskurv

Total:0,00 DKK
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
B�rnelamper
Find dine designer lamper

Søgning

Stort udvalg af belysning

Foretningsoverdragelse.

Pr. 01.09.2013 har Kai Berntsen ApS købt Ranlight.dk af Reene A. Nielsen. Vi ser frem til at servicere Ranlights kunder og håber nye som gamle kunder stadig må få en god oplevelse ved at handle hos os.

Med ønske om mange tilfredse kunder.

Indehaver
Kenneth Kristensen

Lys og lamper skaber trivsel

 

Hvad er godt lys?   Svarerne kan være mange:

Børn skal have rigeligt lys på gulvet, voksne skal have korrekt lys i køkkenet og ældre skal have læsevenligt lys i lænestolen, alt sammen for at opnå den rette trivsel.

En ting er dog sikkert: Alle mennesker har brug for lys, uanset om der er tale om lys fra solen eller lys fra lamper. Det er derfor vigtigt ofte at tilpasse sit lys der er i hjemmet, hvor man opholder sig meget af tiden. Ens lys behov ændres nemlig gennem hele livet.

Den nemmeste måde at ændre på lyset indendørs, er ved hjælp af lamper.

 

Mulighederne for lys er ikke blevet mindre de sidste år, da markedet for lys er inde i en stor udvikling. De fleste lamper kan nu til dags bruge både halogen- og energisparepærer samt diodeløsninger. Dette medfører at du individuelt kan vælge hvilket lys du befinder dig i, og hermed gøre din trivsel optimal.

 

Lys på arbejdspladsen

Lys nævnes ofte i sammenhæng med lyd og luft, når der tales om trivsel på arbejdspladsen.

Sammenfattet kan dette beskrives med ordet: Indeklima. At disse ting går op i en højere enhed på arbejdspladsen er meget vigtigt, da et bedre indeklima øger trivslen, såvel som effektiviteten på arbejdspladsen.

 

Lys kan fås fra mange forskelige kilder, hvoraf solen nok er den mest kendte. Men da der ikke er mange timer med lys om vinteren, er lamper det oplagte valg som lyskilde på arbejdspladsen. Lamper fås i mange udforminger og størrelser, og ydermere kan de fleste lamper idag bruge mange forskelige slags pærer. Du kan derfor selv være med til at tilpasse indeklimaet præcist som du ønsker det, og hermed opnå den perfekte trivsel på din arbejdsplads.

 

Så selvom det kan være fristende at slukke for dine lamper, for at spare lidt penge. Så er det vigtigt med det rette lys, da det er med til at øge effektiviteten og hermed din trivsel, såvel på arbejdspladsen som i hjemmet.

 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her

Anbefal os
hos Google

Ultimate Web